Tutustutaan Emmyn verkkokauppaan

Artikkelin kuva on kopio Emmyn logosta. http://www.store.emmy.fi

On aika tutustua netissä tarjolla oleviin kirpputoreihin ja käytettyjä tuotteita myyviin verkkokauppoihin. Otan ensimmäisenä käsittelyyn Emmy -verkkokaupan, joka myy käytettyjä merkkivaatteita. Nettisivujen mukaan Emmyn toiminnan perustana on antaa käytetyille merkkivaatteille uusi elämä mahdollisimman helposti. Käytännössä myyjän ei tarvitse kuin lähettää myytävät vaatteensa verkkokaupan osoitteeseen Lohjalle. Tämä maksaa hiukan. Emmy taas syöttää vaatteiden tiedot verkkokauppaan, hinnoittelee, kuvaa ja myy tuotteet sekä postittaa tilaukset ostajille.

Toisin sanoen myynti on helppoa kuin heinänteko. Toisaalta, jos itse olisin myymässä merkkivaatteitani, haluaisin todennäköisesti itse hinnoitella tuotteet. Oman hinnoittelun puute ei kuitenkaan ole Emmyn kohdalla kynnyskysymys. Mielestäni Emmy ei myy tuotteita polkuhintaan, vaan ne hinnoitellaan ihan käypään hintaan. Varsinkin jos vertaa siihen, mikä tavallisella kivijalkakirpputorilla menisi kaupaksi. Vaatteiden myyntivoitto riippuu kuitenkin hinnasta. Alimpana artikkelissa on Emmyn ilmoittamat tuottoprovikat prosentteina ja euroina.

Guess laukku 25,90
Guess -laukku 25,90 euroa

Entäpä sitten, jos haluaa ostaa Emmystä?  Sekin on helppoa. Tuotteita voi etsiä muutamien pääkategorioiden alta ja hakua voi tarkentaa. Ainoa minulta vähän kritiikkiä saava asia liittyykin juuri tuohon tarkentavaan hakuun. Haku löytyy Näytä rajausehdot -linkin alta. Miksei siinä voi lukea vain: Tarkenna hakua? Ei tällainen yksinkertainen ihminen heti ymmärrä, mitä ne rajausehdot ovat.

Hugo Boss M 89,90
Hubo Boss -puku, koko M, 89,90 euroa

Tilaaminen onnistuu helposti muutamalla näppäimen painalluksella ja maksaminen kuten verkkokaupoissa useimmiten, verkkopankkitunnuksilla. Tuotteet luvataan toimitaa 1-3 arkipäivässä ja tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli ostaminen toimii tosiaan näin, ei Emmy ole pöllömpi vaihtoehto merkkivaatteiden ostopaikka.

 

Vaatteen myyntihinta Tuotto-% Saat €
10 € 30 % 3 €
30 € 50 % 15 €
50 € 60 % 30 €
100 € 80 % 80 €

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s