Raahe Kirppis

Raahe Kirppis sijaitsee Raahen Prisman läheisyydessä. Kirpputori on pieni ja ahdas, niin kuin seuraavasta kuvasta näkyy. Silti pidän tästä kirpputorista paljon. Ehkä eniten siksi, että siellä on aina niin mukavia myyjiä ja pöydistä löytyy monenlaista kivaa tavaraa sopivaan hintaan. Ja täällä todella tekee löytöjä.

Raahe Kirppis käytävätilaa
Raahe Kirppis käytävätilaa

Mitä löytöjä sitten tein käydessäni?

Säästöpossu vieterijaloilla
Säästöpossu vieterijaloilla

Tämä säästöpossu iski ihan vahingossa silmään. Rumahan se on tai ainakin hyvin mitäänsanomattoman näköinen. Mutta jotakin kivaa tässä silti on. En ensinnäkään ole ennen nähnyt säästöpossua, jossa olisi tuollaiset jalat. Vaaleampi väri on ihan kiva, mutta miksi pää on sitten ripulinkakan väristä?

DVD-elokuvia
DVD-elokuvia

Yksi hyllykkö oli täynnä dvd-elokuvia. Sen verran paljon niitä oli, että olisi saanut aikansa käyttää elokuvien selaamiseen. Kun elokuvat olivat vielä teemoittain sekaisin, niin hankala hyllystä oli mitään tiettyä löytää. Pieni vinkki kirpparille: järjestäkää elokuvat ainakin niin, että lasten elokuvat ovat erillään muista elokuvista.

Myyntipöytä
Myyntipöytä

Tässä yksi esimerkki myyntipöydästä. On se kumma, miten näin jälkeenpäin kuvasta näkee paremmin kuin paikan päällä, mitä pöytä oikein sisältää. Melko sekalaista tavaraa tässä pöydässä, mutta ei liian täyteen ahdettu pöytä kuitenkaan. Tällaisesta pöydästä tekee parhaiten löytöjä. Aivan liian paljon on niitä pöytiä, jotka on tungettu täyteen tavaraa ja moneen kerrokseen. Ensinnäkin sellaisesta ei löydä mitään ja toiseksi jos penkoo pöytää, on kaikki pöydässä välittömästi sekaisin.

Ilmastointiputken vesilukko
Ilmastointiputken vesilukko

Ilmastointiputken vesilukko on sellainen tavara, jota voi olla melko hankala saada kirpparilla myydyksi. Sitä paitsi vesilukko näyttää melko huonokuntoiselta. Toisaalta enhän minä naisihminen tiedä, miltä uusikaan ilmastointiputken vesilukko näyttää. Mutta silti.

Riihimäen lasiako?
Riihimäen lasiako?

Lopulta bongasin myös tällaisen kulhon, jota kaupattiin Riihimäen lasina. Tihrustin aikani puhelimen näytöstä netissä vastaavanlaisia Riihimäen lasin kulhoja, enkä niitä löytänyt. Harmi. Todella kaunis ja isokokoinen jalallinen kulho, mutta ei huvittanut maksaa 16,50 € siitä, kun ei tiennyt onko kyse edes Riihimäen lasista. Kulhossa ei ollut myöskään mitään leimaa, mutta sehän ei kerro vielä mitään, kun ei kaikissa muissakaan Riihimäen lasin tuotteissa ole. Kyseinen tavara olisi sisustuksellisesti sopinut niin älyttömän hyvin omaan olohuoneeseen.

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s