Kierrätyskeskusten tuotekuvasto

Selailin nettiä ja löysin kierrätyskeskusten tuotekuvaston. Tästä Reussi -palvelusta löytyy kuvia tavaroista, joita on myytävänä kierrätyskeskuksissa Hyvinkäällä, Lopilla, Kaustisilla, Kokkolassa ja Pietarsaaressa. Tuotekuvastoon pääsee tutustumaan seuraavasta linkistä: https://www.reussi.fi/fi/.

Yllätyin itse tosi positiivisesti. Tavaraa löytyy moneen lähtöön ja vieläpä suht edulliseen hintaan. Paitsi että hinnat ovat alhaiset, ne myös putoavat viikottain kunnes tuote on myyty tai poistettu. Esimerkiksi huonekaluista alla oleva sohva on myynnissä Hyvinkään kierrätyskeskuksessa ja on hinnaltaan vain 45 €. Tuote on uusi kuvastossa, joten hinta tulee vielä todennäköisesti putoamaankin. Toisena alla on tuoli, joka on myytävänä Lahdessa Patinassa. Hinta on jo pudonnut 25% ollen tällä hetkellä 3,75 €.

Ihania ja hyväkuntoisen näköisiä huonekaluja on Reussi-palvelu täynnä.

Myytävänä on paljon muutakin kuin huonekaluja. Astioita ja koriste-esineitä löytyy paljon. Alla esimerkkinä Arabian Arctica -kermakko. Suunnittelijana on Inkeri Leivo ja hintaa kermakolla on tällä hetkellä 10 €. Arctichrome revontulilyhty on Nikama Design Oy tuotantoa ja hinnaltaan 20 €. Kolmas alla oleva esine on Pentti Sarpanevan signeerattu maljakko. Hinnaltaan maljakko on 25 €. Kaikki tuotteet ovat myynnissä Patinassa Lahdessa.

 

Sitten sekalaista muuta. Suomiaiheinen kupariarkku Lahden Patinassa on hinnaltaan 200 €. Kokkolasta Kokkotyö -säätiön kierrätyskeskuksesta löytyy vanha ompelukone pöytineen. Hintaa on pudotettu alkuperäisestä jo 75% ja on enää 20 €.

 

Tässä oli siis vain muutama esimerkki Reussi-palvelun tarjonnasta. Suurin osa näyttämistäni tavaroista on Lahdesta, mutta muistakin kierrätyskeskuksista tavaraa löytyy runsaasti. Muistutan vielä, että palvelu ei ole verkkokauppa vaan eräänlainen näyteikkuna tuotteista, joita alussa mainituista kierrätyskeskuksista löytyy. Jos aikoo tuotteen ostaa, se täytyy noutaa paikan päältä kierrätyskeskuksesta.

Moni tuote onkin sellainen, että ne haluaa ensin nähdä luonnossa ennen ostopäätöstä. Tuotekuvasto on mielestäni todella hieno oivallus. Jos kuvastosta löytyy jotakin mielenkiintoista, voi jo sen perusteella lähteä käymään kierrätyskeskuksessa. Tietää näin jo etukäteen mistä löytää mitäkin.

Kaipaisin myös pohjoisempana olevien kierrätyskeskusten liittymistä Reussi-palveluun, jos se vain on mahdollista. Saisi pohjoisenkin ihmiset nauttia palvelun helppoudesta.

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s