Esineitä on vaan niin ihana katsella

Kävin läpi muutamia esineitä, joita olen ostanut kirpparilta tai saanut sukulaisilta tai muualta lahjaksi tai muuten vain. Suurimman osan olen jo maininnutkin tässä blogissani, mutta ajattelin tehdä pienen koosteen. Seuraavassa on 18 esinettä, joista 11 on ostettu kirpparilta ja loput saatu lahjana.

Pentti Sarpanevan maljakko (lahja vanhemmiltani), Marimekon Sukat makkaralla kaadin ja kaksi lasia (lahja työpaikalta) sekä messinkimalja (kirppariostos Raahekirppikseltä). Sarpanevan maljakossa on signeeraus, Marimekon kaatimissa Marimekon leima ja messinkimaljassa ei ole mitään.

Ranskalainen kynttelikkö (kirppariostos), Kumelan Linnut -kulho Pertti Santalahti (kirppariostos) ja Arabia Kartano -sarjan teekannu ja kaksi matalaa lautasta (lahja vanhemmiltani).

Vanhat jälkiruokakupit (kirppariostos Ykköskirppis) ja Arabian Pikku-Kide -purkki, sesonkituote 2007 (kirppariostos Seuranmäen kirpputori).

Tarjoilulautanen (lahja vanhemmiltani), kauniit lasit (kirppariostos) ja hedelmäkulho (anopin vanha).

Sitten vanha mustekynäteline (kirppariostos Raahekirppis). Todellista arvoa, tekijää, valmistusvuotta jne. en tiedä.

Taskukello Wm. Widdop Est. 1883 (lahja vanhemmiltani).

Vanha pöytävalaisin Vesta-kuvulla ja koristeet kullattu (kirppariostos Paljekirppis), messinkimalja (kirppariostos) sekä Biltons sokerikko ja kermakko, sormustinkukka (kirppariostos Ykköskirppis).

Lasinen kukkalautanen jalalla (anopin vanha) ja Biltons Staffordshire matala lautanen (kirppariostos).

Edellämainituista esineistä kauneimpia minusta ovat mustekynäteline, taskukello ja pöytävalaisin. Mustekynäteline on upea, taskukellon kannen koriste ihana ja pöytävalaisimessa on sitä eleganssia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s