Pöytävalaisin Oulun Paljekirppikseltä

Kävin ehkä noin kuukausi sitten Oulussa Paljekirppiksellä. Kiertelin pöytiä ja katselin mitä pöydistä löytyisi. Mitään tietynlaista tavaraa en ollut etsimässä, vaan pidin silmiäni auki ”ihan minkä vaan” varalta. Olin toiseksi viimeistä pöytää tarkastamassa ja sen lasiesineitä, kun viereeni tuli tuntematon nainen.

Nainen totesi, että ota tuo vanha valaisin tuolta pöydän perältä. Hämmennyin hieman ja työnsin pari vaatekappaletta pois pöytävalaisimen edestä. Totesin mielessäni, että ei ole ihan minun sisustustyyliini sopiva, mutta todella kaunishan se on. Valaisimessa oli kultausta, vestakupu ja se oli myös toimiva. Kun hintakaan ei ollut kuin 7 euroa, niin mukaanihan se sitten lähti.

dav

Vanha pöytävalaisin

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s