Järkikirppis, Oulu

Kävin Järkikirppisellä Oulussa. Järkikirppis sijaitsee Raksilan marketeilla Siwan talossa. Mielestäni ulkona pitäisi olla seinällä kyltti, sillä kirpparin olemassaolon voi varmistaa vain netistä ja astumalla Siwan ovista sisään. Alakerrassa on suurehko tila, jossa on runsaasti pöytiä (ja käyntihetkelläni myös ihmisiä). Oululaiset ovat ainakin selvästi paikan löytäneet, ihmisiä oli niin paljon. Ihmismäärästä johtuen en ottanut kuvia alakerrassa.

Mutta, kuvia yläkerran tiloista sentään otin. En tiedä kuuluvatko yläkerran tilat Järkikirppikseen vai onko se oma kirppiksensä. Joka tapauksessa sieltä löytyi oikea aarreaitta.  Arvoposliinia ja -lasia:

dav

Arabiaa

dav

dav

Kumelan, Riihimäen ja Iittalan lasia

Vanhoja huonekaluja:

dav

Kulmakaappi

dav

Ruokapöytä ja tuolit

Käytännössä yläkerran tiloista löytyi kaikkea vanhaa astioista huonekaluihin ja valaisimiin. Hinnat ovat toki korkeahkoja, mutta keräilijän kannattaa käydä vilkaisemassa. Itse kun en kaikkea osaa hinnoitella niin, että tietäisin onko esimerkiksi jokin astiasto ylihinnoiteltu vai ei.

Järkikirppis on auki viikon jokaisena päivänä seuraavasti:

ma-pe klo 10-18

la-su klo 10-15

Osoite on:

Tehtaankatu 1, Oulu Raksilan marketit

Pöytävarauksen voi tehdä puhelimitse (0407331933)

tai

netin kautta

https://kirpputorivaraus4.com/kirpputorivaraus-market/#/book/Jarkikirppis/kirpputorivaraus3.com

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s