Kirppislöytöjä

Pitkästä aikaa tänään ehdin käymään kirpputorilla. Tosin vain yhdessä ja pikaisesti, Raahen Seuranmäen kirpputorilla Saloisissa. Kun aikaa on kulunut paljon, on pöytien sisältökin ehtinyt mennä jo moneen kertaan uusiksi. Tällä kertaa etsin lähinnä vaatteita itselle ja kohta 16 vee pojalle. Löysin yhden Disney-yöpuvun itselle päälle pantavaksi ja pojalle 5 paria sukkia. Yöpuku maksoi 3 euroa ja sukat 4,90 euroa/5 paria. Se vaatevalikoimassa yllätti, että miesten L-koon vaatteita oli todella vähän ja varsinkin nuorisolle sopivaa ei juuri löytynyt.

Vaikka vaatteita etsinkin, niin tulihan pöydät muutenkin nopeasti silmäiltyä. Pari jännää löytöä tein.

Valurautapannusta oli tehty seinäkello. Hintaakaan kellolla ei ollut muistaakseni kuin 6 euroa. Aivan taatusti seinäkello on kestävä ja jos jokin rikkoutuu niin viisarit ja moottori, jotka ovat suhteellisen helppo kelloon vaihtaa. Ainoa miinus seinäkellossa on sen paino. Saa nimittäin olla melkoisen tukeva ripustuskoukku, missä valurautaseinäkellon saa pysymään.

dav
Valurautaseinäkello

 

Toinen löytö olikin sitten ”vähän” hintavampi, kunnon vanhan ajan kassakone. Hieno se oli, todellakin, mutta hintapyyntö oli hunajainen 450 euroa, niinkuin kuvastakin näkee. En tiedä miltä aikakaudelta kassa on, mutta kaikki ne napit, joita painelin, toimivat hyvin. Jos jollakin on ylimääräistä kukkarossa ja tällaiset tavarat kiinnostaa, niin ei muuta kuin ostamaan.

dav
Vanha kassakone

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s