Paavolan nuorisoseura ry:n kirpputori

Useamman kerran on tullut ajeltua Paavolan ohi ja niin vilkkaasti kuin mahdollista. Paavolaan pääsee, kun ajaa Oulusta Ylivieskaa kohti tai päinvastoin. Olen kyllä huomannut kirpputorikyltin joka kerta ohi ajaessani, mutta ei vain ole ollut aikaa pysähtyä kirppikselle. Kieltämättä pientä ennakkoluuloakin on ollut ilmassa. Olen ajatellut, ettei kyseisellä kirpputorilla kuitenkaan mitään ole. Liekö aukikaan kuin harvoina ja valittuina päivinä muutaman tunnin kerrallaan.

Tänään sitten oli aikaa ja päätin kuin päätinkin katsastaa Paavolan kirpputorin. Yllätyin positiivisesti. Ensin kun menin ulko-ovesta sisään, ajattelin, että täällähän on hirveän kylmä ja ettei ole vuokrattavia pöytiäkään. Huonekaluja sen sijaan oli siellä täällä. Tarkempi huonekalujen tarkastelu saikin sitten ajattelemaan, että kyseessä on oikea aarreaitta, jos osaa vähänkään entisöidä huonekaluja. Varsinkin valaisimet olivat tosi kivoja.

dav
Etuhuone

Sitten huomasin, että päätyseinällä oli ovi, jossa lukee kirpputori. Ei muuta kuin ovesta sisään ja siellä ne kaikki kirpputoripöydät olivat. Kirpputori koostui kolmesta huoneesta. Vähän sokkeloinen kirpputori oli ja käytävät olivat ahtaita. Mutta niinhän ne monessa muussakin kirpparilla ovat.

dav
Eräs käytävä

Tavara oli pääosin ihan siistiä. Yksi seinä oli pyhitetty maton kuteille (näkyy ylemmässä kuvassa perällä). Matonkuteita oli kaiken värisiä ja eri vahvuisia. Hintakin oli halpa, äkkiseltään tarkasteltuna noin 1,30 euroa/kg. Ei vain nyt itseä napannut, kun olen viime aikoina lähinnä ommellut. Yksi hyllykkö oli sitten täynnä astioita, mukeja ja lautasia. Ehyitä ja halpoja olivat, pitihän sekin tietty tarkistaa.

dav
Astiahyllykkö

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s