Limingan Wanha Meijeri

Kävin Limingan Wanha Meijeri kirpparilla parisen viikkoa sitten. Ihastuin paikkaan todella. Jos pitää vanhoista huonekaluista ja muista vanhoista kodin tavaroista, kannattaa käydä ehdottomasti tällä kirpputorilla. Ja ei kaikki ole  tietenkään vanhaa, uutta ja muuten hyväkuntoistakin löytyy. Minusta ainakin tuli kerta heitolla paikan vakioasiakas. Tulen pyörähtämään kirpparilla aina kun Limingassa päin ajelen ja on muuten aikaa käydä. Paitsi, että siellä saa tehdä löytöjä, myös asiakaspalvelu ansaitsee kehut.

Varasin itsekin pöydän Wanhasta Meijeristä. Nyt olen täyttänyt pöytää kaksi kertaa ja kolmaskin satsi olisi valmiina vietäväksi. Ajattelin ensin pitää pöytää viikon, mutta saattaa olla, että pidän toisenkin viikon. Tällaista tavaraa sinne olisi ensi viikolla lähdössä.

dav

 

Hupaisaa näissä tavaroissa on se, että ne löytyivät auton takakontista, jossa ne olivat viettäneet koko talven. Monta matkaa ja mutkaa ajanut autolla, mutta jokainen lasi, koriste ja keramiikkaesine oli säilynyt ehjänä ja naarmuuntumattomana. Olin kerännyt tavaroita joskus syksyllä sieltä sun täältä ja unohtanut ne sitten autoon. Nyt ne pääsevät myyntipöytään.

Viimeksi kun kävin Wanhassa Meijerissä, tein siellä löydön. Jakkara on erittäin hyväkuntoinen, rottinkipäällinen täysin ehyt eikä puuosissakaan ole isompia naarmuja tai kokoja. Se on mielestäni todella kaunis ja päätyi heti olohuoneeseen kukkatasoksi.

dav

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s