PH KIRPPIS, RAAHE

Vasta parisen viikkoa sitten huomasin, että Raaheen on avattu uusi kirpputori tämän vuoden alusta, tarkemmin sanottuna 9.1.2016. Ohi ajatessani ajattelin pyörähtää tänään PH-kirppiksellä ja käydä siis tarkastamassa millaisesta paikasta on kyse. Kirpputori sijaitsee teollisuusalueella. Tarkemmin sanottuna Ollinkalliontieltä käännytään Muurarinkadulle ja melkein heti kirpputori löytyy oikealta puolelta tietä. Parkkipaikkoja on tarjolla riittävästi.

Sisällä yllätyin ensinnäkin siitä, että kirpputorin tilat ovat melko suuret. Pöytiä löytyy runsaasti ja pöytätilaa on ihan riittävästi, kuten myös hengaritilaa. Käytävillä on helppo liikkua, ei tarvitse juurikaan pujotella muiden asiakkaiden ohi. Kirpputorin takaosasta löytyy huonekaluja, valaisimia ja muuta suurempaa tavaraa. Vitriinitilaa saisi olla enemmänkin, sillä sellaista löytyy vain yksi kapeahko vitriini palvelutiskin vierestä.

 

Kirpputorin pöydistä noin puolet tai vähän yli oli vuokrattu ja loput pöydistä ammottivat tyhjyyttään. Vierastavatko raahelaiset myymistä kyseisellä kirpputorilla, koska se on vielä niin uusi vai mistähän lie kyse, kun pöytiä oli niin paljon tyhjillään? Oli niin tai näin, ainakin asiakaskuntaa riitti runsaasti. Asiakkaita oli itse asiassa niin paljon, etten voinut itse ottaa kuvia ilman, että joitakin asiakkaita oli kuviin tullut väkisinkin mukaan. Siksi tyydynkin tässä bloggauksessa kuviin, jotka ovat kirppiksen facebook-sivuilta.

Kirpparilla on tarjolla myös kahvia, leivosta ja pieni kahviotila.

12669674_446088872262029_184527991833275549_n
Kahvia ja leivostakin löytyy

Vielä yksi asia kirpputorista. Pöydissä myyntihinnat olivat samaa luokkaa kuin muillakin Raahen kirpputoreilla. Jos ostaa haluaa, aivan hyvin voi käydä katsastamassa PH Kirppiksenkin. Entä myyntihinnat sitten? Viikkovuokra on 25 €/ 7pv eli ei mikään paha sekään verrattuna muihin Raahen kirpputoreihin.

Kirppiksen yhteystiedot ja aukioloajat:

Osoite: Muurarinkatu 3 A 1, 92120 Raahe

Puhelinnumero: 044 2357 628

Aukioloajat: ma-pe klo 10-18 ja la-su klo 10-15

Facebook: https://www.facebook.com/phkirppis/

Kotisivut: http://www.phkirppis.com/

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s