Outlet kierrätyskirppis, Raahe

Pyhtiläntiellä Reivosen Huonekaluliikkeen yhteydessä on Outlet kierrätyskirppis, jossa on myytävänä monenlaista huonekalua ja sisustustarviketta.

Omasta mielestäni tavara on yleisellä tasolla ihan hyvälaatuista ja täällä voi tehdä hyviä löytöjä. Tavara on pääosin sisustukseen liittyvää. Ainoa huono puoli on se, että ostoksia ei voi maksaa kortilla, vaan kirpputoriostoksiin on varattava käteistä rahaa. Toisakseen liike sijaitsee hieman syrjässä, joten sinne ei yleensäkään ”vahingossa eksy”. Mikäli paikan tietää, siellä kyllä mielellään käy.

Syrjäinen sijainti on ollut myös syynä siihen, etten itse ole vienyt sisustustavaroitani kyseiseen paikkaan myyntiin. Lisäksi kesälauantaisin liike on kiinni, mikä heikentää osaltaan myyntiä. Pöydissä ei ole aikarajoitusta ja pöytävuokraksi on määritelty 20 %  myynnistä. Pidän pöytävuokraa reiluna, sillä jos vuokrana olisi vaikkapa 20 €/vko ja myyntiä olisi 60 €:n edestä, jäisi käteen 40 euroa. Kun vuokra on 20 % myynnistä, on vuokran hinta 12 € ja käteen jääkin 48 euroa.

Kävin kyseisellä kirppiksellä tänään ja seuraavanlaista ostettavissa olevaa tavaraa sieltä löytyi:

Outlet-myymälä, Reivosen huonekaluhalli
Outlet-myymälä, Reivosen huonekaluhalli

Pöytiä on paljon. Kuten näkyy, vaatteet ja asusteet ovat hyvin pienessä osassa myyntiä ja erilaiset valaisimet, koriste-esineet, käsityöt jne.ovat suuremmassa roolissa. Myös kirjoja oli paljon.

Koriste-esineitä
Koriste-esineitä
Kirkasvalovalaisin
Kirkasvalovalaisin
Paperinaru -pöytävalaisimia
Paperinaru -pöytävalaisimia
Valokuvakehikko
Valokuvakehikko

Tällainen todella kaunis valokuvakehikko Outlet-kirpparilta myös löytyi. Kehykset olivat ehyet, samoin rautakoristeet. Hintana oli 10 euroa, mikä ei mielestäni ole mikään kauhean korkea, kun suhteuttaa hinnan valokuvakehikon kokoon, kuntoon ja ulkonäköön.

Huonekaluja
Huonekaluja

Kirpputoripuolella oli myös huonekaluja suhteellisen edulliseen hintaan. Runsas vuosi sitten ostimme itsekin kotiimme ruskean nahkasohvan, joka oli ulkonäöltään kuin uusi ja hinnaltaan vain 40 euroa. Suosittelen käymään ainakin tarkistamassa kyseisestä paikasta, jos on huonekalun tarvetta eikä ole niin tarkka, että uusi vain kelpaa.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Olemme avoinna

Ma – Pe 10.00 – 17.30
Lauantaisin 10.00 – 14.00

Kesälauantait olemme suljettuna!

Puhelinnumero: (08)223 7113
Sähköposti: reivosen.huonekaluhalli@yritysnet.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s