Seuranmäen kirpputori

DSC_0375DSC_0372(2)

Käväisin Seuranmäen kirpputorilla tänään. Lähes kaikki pöydät olivat varattuja ja pöydissä paljon tavaraa, ihan hyväkuntoistakin. Erityisesti pisti silmään kaikenlaiset valaisimet, niin katto- kuin pöytävalaisimet. Harmi vain, että pöytävalaisimia oli aina pääsääntöisesti vain yksi. Ja melko massiivisiakin olivat. Mutta eipä siinä, vaikkei kaikki olleet omaan mieleeni, niin jonkun toisen mieleen ne saattaisivat ollakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s