Raahen kirppikset

Itse olen tutustunut Raahessa lähinnä Seuranmäen kirpputoriin ja Raahe Kirppikseen. Seuranmäen kirpputori on isohko kirpputori, josta löytyy niin myyntipöydille iso sali kuin huonekaluille oma huoneensa. Mielestäni huonekalut ovat siellä vain melko kalliita kuntoonsa nähden. Sen sijaan pöydistä löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä ja voi tehdä hyviäkin löytöjä halvalla. Seuranmäen kirpputori löytyy 8-tien varresta, kun jatketaan Raahesta joitakin kilometrejä Saloisiin päin.

Raahe Kirppiksellä oli vastikään myyntipöytäkin varattuna ja hyvin menivät tavarat kaupaksi. Satanen jäi käteen pöytävuokran jälkeen. Vaikka kirpputori on melko pieni, tavara siellä löytää ostajansa ja itsekin tekee toisinaan todella hyviä löytöjä. Raahe Kirppis sijaitsee Prismaa vastapäätä.

Lisäksi Raahesta löytyy Wanhankulman kirpputori Koulukadulla. Siellä en ole itse pitänyt myyntipöytää, mutta ostajana on tullut käytyä pari kertaa. Wanhankulman kirpputori on keskikokoinen kirppis ja monenlaista löytöä voi sielläkin tehdä. Toisaalta kirppiksellä pyörii välillä epämääräistä porukkaa, mikä hieman häiritsee ainakin minua.

Pattijoen löytötori on melko pieni kirpputoripaikka, mutta tavaraa sieltä löytyy kiitettävästi. Käytävät ovat aika kapeat, minkä vuoksi siellä on hankala liikkua, kun ihmisiä on paljon. Tätä paikkaa silti suosittelen, sillä tavarat ovat keskimäärin hyvälaatuisia.

Vanha Edvard on niin ikään Pattijoella sijaitseva osto- ja myyntiliike. Siellä en ole vielä käynyt. Kotisivut ovat surkeat, mutta facebookista osoitteesta: https://www.facebook.com/VanhaEdvard, löytyy paljon kuvia myytävänä olevista huonekaluista. Kannattaa tutustua, sillä melko antiikkisiakin ja hyväkuntoisia huonekaluja löytyy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s