Kalajoen Mertakirppis

Kävin kuvausreissulla Kalajoella ja sattui sopivasti Mertakirppis matkan varrelle. Tokihan sinne piti sitten poiketa. Kirpputori on ihan normikokoinen kirpputori, ei ihan pieni muttei mikään isokaan. Pöytiä kirpputorilla on mukavasti ja laskin, että kolme pöytää oli tyhjänä käyntihetkelläni. Kirpputorilla oli myynnissä tavaraa ja vaatetta laidasta laitaan ja myyjän pöytä oli täynnä erilaisia koruja. Oli myös selvää, että osa pöydistä oli sellaisia, jossa kaupattiin esimerkiksi kauppojen ylijäämätavaroita. Eli uusia tuotteita oli saatavilla kirpputorihintaan. Toisaalta hinnat olivat yleisesti myyntipöydissä vähän korkeampia kuin normaalisti kirpputoreilla olen nähnyt, samoin pöytävuokrat. Kalajoen Mertakirppiksen kotisivut löytyvät täältä. Löytöjä kirpputorilta löytyy sivulta: Kirpputoreja, Kalajoki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s