Rippijuhliin kutsut

Vaikka pojan ripiltä pääsyyn on vielä vajaa kaksi kuukautta aikaa ja leirikin on vasta edessä, ajattelin tehdä kutsukortit valmiiksi jo nyt. Tai no, sisällä ei ole vielä mitään tekstiä, mutta ainakin kortit on nyt askarreltu. Olikin elämäni ensimmäinen kerta, kun teen itse kutsukortit. Ensin suunnittelin tekeväni kaikista samanlaisia, mutta lopulta päätinkin tehdä jokaisesta kortista uniikin. En nyt tiedä onko kortit mitenkään hienoja, mutta ainakin ne ovat omin käsin tehtyjä.

Laitan muutaman itse tehdyn kortin kuvan tänne. Yhteensä erilaisia kutsukortteja on kymmenen.

Ensimmäinen kutsukortti
Ensimmäinen kutsukortti

Tämän kutsukortin tein ihan ensimmäisenä ja kyse oli lähinnä testikortista. Tulihan siitä jonkinlainen, joten käy kai viralliseksi kutsukortiksi tämäkin. Huono puoli kortissa on mielestäni sen sekavuus. On jos jonkinlaista koristetta. Joskus yksinkertainen on parasta.

Rippijuhla kutsukortti 2
Rippijuhla kutsukortit

Tämä kuva on artikkelikuvanakin. Vasemmanpuoleinen on omasta mielestäni muuten nätti, mutta miksihän laitoin alas oikealle sinisen nauhan? Kai halusin jotakin väriä korttiin, mutta vähän erikoiseltahan tuo tuossa näyttää.

Oikealla puolella olevaan korttiin leikkasin vanhasta pitsinauhasta yläpuolelle koristeen, laitoin kortin puoliväliin kultaisen nauhan ja sitten vasemmalle hopeinen risti ja oikealle kullan värisellä tekstin kutsu. Kutsu on vielä alleviivattu kultaisella nauhalla. Omasta mielestäni tämä kortti on ihan nätti. Vaikkei värejä hirveästi olekaan, niin yläosan pitsinauha antaa kutsukortille näyttävyyttä.

Pitsikulmainen rippijuhlan kutsukortti
Pitsikulmainen rippijuhlan kutsukortti

Tässä kortissa käytin sitten vähän erilaista kuviota. Kun oikealla ylhäällä ja vasemmalla alhaalla on samasta pitkinauhasta kuin aiemmassakin kuvassa tehdyt koristeet, tulee keskelle vino kuvio. Ylhäälle vasemmalle vain hopeinen risti ja keskelle korttia teksti ja reunoja kehystää kullan värinen nauha.

Tässä oli siis vain muutama esimerkki. Seuraavaksi pitää alkaa suunnitella sitten sisälle tekstiä. Mitähän rippijuhliin pitääkään kirjoittaa? Netistä varmasti löytyy aiheesta tietoa eli ei muuta kuin surffaamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s