Raahe Kirppiksellä

Tänä päivänä kävin Raahe Kirppiksellä, joka sijaitsee Prismaa vastapäätä. Tuttu paikka ja olen aina pitänyt paikasta. Mukavia myyjiä ja monenlaista tavaraa myytävänä. Ensi viikolla olen itsekin viemässä sinne kirpputoritavaroita. Kertynyt on iso kasa itselleni turhaa mutta todella hyväkuntoista tavaraa, joten toivottavasti kävijöitä ja tietysti ostajia riittää kirppiksellä.

Myytävänä on muun muassa astioita, kirjoja, pokkareita, dvd-elokuvia, käsilaukkuja, kenkiä, sisustustavaroita, pöytävalaisimia ja paljon muuta. Niin paljon on tavaraa, että kaikkea ei pysty kerralla edes viemään. Toivottavasti olen onnistunut hinnoittelemaan tuotteet edes suhteellisen oikein, tarkoitus kun on saada ne myytyä pienehköllä hinnalla.

Käynnistäni tänään Raahe Kirppiksellä on enemmän tietoa sivulla: Raahe Kirppis. Kirppiksestä enemmän tietoa, kuten pöytävuokrahinnat, aukioloajat ja yhteystiedot löytyvät Raahe Kirppiksen kotisivuilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s