Kirppisblogeista

Kun nyt olen tätä kirpputoriblogia alkanut kirjoittaa, piti tietenkin tutustua muihin vastaaviin blogeihin. Ehdottomasti paras blogi, johon törmäsin, on Paskat Kirppislöydöt. Viimeisin päivitys blogissa on maanantailta seuraavanlaisen kuvan kera:

Lähde: http://paskatkirppisloydot.bellablogit.fi/
Lähde: http://paskatkirppisloydot.bellablogit.fi/

Savon sykekirppiksellä oli myytävänä ämpärillinen kiviä 15 eurolla. Kun blogia selailee, näkee jos jonkinlaista myytävää tavaraa ja naurut on taattu reaktio. Jos siis haluat iloa ankeaan arkeen, niin kannattaa tutustua kyseiseen blogiin.

Ja seuraavana bongasin blogin nimeltä Kirppis. Sivustolla on myytävänä niin uutta itsetehtyä kuin käytettyä ja hyväkuntoista tavaraa ja vaatetta. Eikä tuotteet ole hinnalla pilattu. Itselle pisti ensimmäisenä silmään itsetehty kappaverho, jonka korkeus on 42 cm ja pituus n. 272 cm. Todella kaunis, niinkuin kuvasta näkyy ja hinta vaivaiset 5 euroa.

Lähde: http://kirppisblogi.blogspot.fi/
Lähde: http://kirppisblogi.blogspot.fi/

Löysin netistä myös blogin, joka on painottanut kierrätystä. Sivusto on nimeltään Suomen Kirpputorit ja löytyy osoitteesta: http://www.kirpputorihaku.com. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen blogi, kun haluat oppia lisää tavaroiden kierrättämisestä. Blogissa on selkeät sivut esimerkiksi erilaisille kierrätysohjeille ja kirpputorihaku. Kierrättäminen kiinnostaa itseäni varsinkin tietyissä asioissa. Tavaroiden uusiokäyttö on lähellä sydäntäni. Miksi heittää tavaraa roskiin, kun se vielä pienin muutoksin tai korjailuin kelpaa joko entiseen tai johonkin aivan uuteen tarkoitukseen?

Olen esimerkiksi purkanut vanhoja matonkuteita ja tehnyt niistä virkattuja koreja ja mattoja. Samoin vanha valaisin sai uuden ilmeen uudella päällysteellä ja pöydänjalan maalaamisella sekä vanhan kattovalaisimen ritilästä tein langasta punoen sille uuden päällisen ja tuloksena oli tukeva kukkaruukun alunen. Vielä yhden muodonmuutoksen sain aikaan rikki menneestä pöytätuulettimen etuosasta, josta tuli paperinarun avulla ihan nätti hedelmävati. Eli pienellä mielikuvituksella vanhasta romusta voi luoda käyttöön uutta.

One comment

  1. Hei! Hienoa, linkitin tämän blogisi tuonne omaan kirppisblogiini! 🙂 Onko itselläsi aikomuksena myydäkin jotakin tässä omassa kirppisblogissasi? 🙂

    Aurinkoisia päiviä!! 🙂

    Sanna / kirppisblogi.blogspot.com

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s