Oulussa Takuukirppiksellä

TulipahaIMG_20150519_153240n käytyä Oulussa Takuukirppiksellä, joka sijaitsee Toppilan kaupunginosassa entisen Halpa-Hallin tiloissa. Olen käynyt rakennuksessa silloin, kun Halpa-Halli oli vielä toiminnassa ja siitä tiesin kirpputorin olevan iso, jos koko tila olisi käytössä.

Rakennus oli lähes kokonaan myyntipöytiä ja vaaterekkejä täynnä. Myös jonkin verran oli esittelyhyllyjä. Arvokkaampia tavaroita varten oli runsaasti lasikaappeja. Lisäksi vaatteiden kokeilemista varten oli säilytetty Halpa-Hallin ajoista kolme pukukoppia, joissa vaatteita sai kokeilla. Lisää tekstiä aiheesta löytyy täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s