Tervetuloa

Rakastan kierrellä kirpputoreja ja kauppoja. Minusta löytöjen tekeminen uusista tai vanhoista tuotteista on mukavaa. Kirpputoreilla ei koskaan tiedä mitä eteen tulee. Tavaroita on yleensä niin paljon, että usein kierrän kirppiksen useaan kertaan ja joka kerta huomaan jotakin mitä en edellisellä kierroksella huomannut. Kaupoissa etsin joskus alekoreja, jolloin hyviä uusia tuotteita voi löytää todella edullisesti.

Kyse on enemmän elämäntavasta ja intohimosta, kuin todellisesta säästämisen tarpeesta. Mielestäni on tärkeää, että jokainen meistä kiinnittää huomiota ostotapoihinsa. Miksi ostaisimme aina uutta tavaraa vain sen takia, että voimme? Miksi emme ostaisi tarvitsemaamme tavaraa käytettynä, jos tavara  vain on käyttökelpoista? Kätevä voi jopa korjata rikki menneitä tavaroita ja vanhasta voi tehdä jotakin muuta kuin mihin ne on alun perin tarkoitettu.

Ostamisen ei myöskään pidä olla pakkomielteistä hamstraamista. Ei ole hullumpi periaate, että päättää aina ostaessaan tavaran luopua jostakin toisesta. Tai että siivotessaan kaappeja miettii mitä tavaroita oikeasti tarvitsee ja luopuu niistä mille ei ole käyttöä. Vaikka tekee ihania löytöjä, ei kaikkea pidä ostaa. Ja kun jostakin luopuu, ei sen pidä tarkoittaa automaattisesti kaatopaikkaa. Turha tavara itselle voi olla tarpeellinen toiselle. Sitä vartenhan kirpputorit ovat ja siksi myyn itsekin vanhoja tavaroitani kirpputoreilla ja netissä.

Tämä blogi on kaikille niille, jotka rakastavat kirpputoreja. Tervetuloa lukemaan blogiani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s