Wanillan kirppis, Kempele

Wanillan kirppis Kempeleessä olikin minulle täysin uusi tuttavuus. Kirppis sijaitsee Takatiellä ja kirppiksen sivuilla on ihan video, miten perille pääsee. Lyhyesti sanottuna Kempeleessä Kuokkamaantieltä käännytään Takatielle, ajetaan tien päähän ja käännytään oikealle ja ison rakennuksen pihalle. Kirppis on rakennuksen oikeassa siivessä.

Ensimmäinen ajatus kirppiksen sisälle kävellessäni oli, että kirppis oli suht suuri. Ei mikään valtava, mutta suurempi kuin moni muu missä olen käynyt. Kirppiksen pöytävuokrat vain ovat aika kalliit. Viikko 29 euroa ja 2 viikkoa 50 euroa. Hinnasto löytyy täältä. Ohjeet ja ehdot taas löytyvät täältä.

Sitten muutamia löytöjä. Yksi rivi oli pyhitetty tauluille. Alla on pari niistä. Nuo piirretyt naiskuvat oikealla olivat oikeastaan ihan kauniita.

 

Yhden pöydän täytti kaksi keskikokoista kattovalaisinta. Olivat siistissä kunnossa, käytännössä näyttivät uusilta. Yhdessä pöydässä taas oli kynttelikköpari. Nuo ruusukkeet alaosassa saa pois, jos haluaa, mutta minusta olivat kauniita tuollaisenaan.

 

Pieniä sinisiä Aalto-maljakkoja löytyi myös. Hintaa maljakoille oli laitettu 6 €/kpl. Niiden takana oli kaksi kappaletta Iittalan Ballo -tuikkukippoja ja hintaa niilläkin 6 euroa kappaleelta. Itse voisin kyllä noista Aalto-maljakoista maksaakin pyydetyn hinnan, mutta en ehkä ihan Balloista.

dav

On ihan pakko laittaa myös kuva tällaisista löydöistä. Vastaavanlaista genreä oli pöytä täynnä. Eli jos jotakuta kiinnostaa vastaavanlaiset tuotteet niin W,anillan kirppikseltä löytyy.

dav

Wanillan kirppiksen aukioloajat:

ma-pe 10-20

la-su 10-16

Juhannuksen poikkeusaukioloajat:

to 21.6 10-18

pe 22.6 – su 24.6 suljettu

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s