OllinOnni pisti silmään

Eksyin tänään OllinOnnin verkkokauppaan. Kyseinen kauppa löytyy osoitteesta: http://ollinonni.fi/.

Aku Ankka 1955, 50 euroa
Aku Ankka 1955, 50 euroa

Nettisivujen mukaan OllinOnni toimii Kotkan Karhulassa ja on vanhan tavaran osto- ja myyntiliike. Liike ei juurikaan aukioloajoilla loista, on nimittäin auki vain joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10-16. Toivottavasti verkkokauppa kuitenkin toimii, vähintään 5 päivänä viikossa.

Verkkokaupassa tarjonta ei ole kovinkaan suurta, mutta kaikenlaista mielenkiintoista tästäkin verkkokaupasta saattaa esim. keräilijälle löytyä. Hintataso…no, onhan niillä hintaa. Alla on muutama esimerkki siitä, mitä itse sivustolta bongasin.

Täytyy tunnustaa, että minulla ei ole minkäänlaista aavistusta siitä, missä hintaluokassa Arabian kääntökupit normaalisti ovat. Yleensähän liikkeissä hinnat ovat korkeammat, mutta ei ole kohdalle sattunut, että yksityinen olisi ollut tällaisia myymässä. Kalevala rintakorukin on sellainen, etten ole vastaavaan ennen törmännyt. Ainakin se näyttää vanhalta.

Jos itselläni olisi keittiössä tilaa astiakaapille, niin sellaisen varmasti ostaisin. Ennemmin yllä olevista valitsisin vasemman puoleisen, sillä tuon sinipunaisen astiakaapin väritys ei sovi sisustukseen eikä minun silmääni. Aika kovat hinnat astiakaapeilla on, mutta kalliita ne on melkein joka paikassa.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä OllinOnnin kirjakauppa. Kirjoja verkkosivuilta löytyy ja ne on aseteltu verkkokaupassa teemoittain. Valitsin nähtäville kaksi niistä. Aivan ensimmäiseksi täytyy sanoa, että kaikki mikä liittyy kissoihin, kiinnittää huomioni aivan taatusti. Rakastan kissoja ja itsellänikin on yksi herraskainen kolli, joka on kulmakunnan kauhu. Terrorisoi erityisesti naapureiden kissoja.

Mutta taas asiaan. Homer-kissan uskomaton elämä -kirja vaikuttaa jokaisen kissaihmisen pakko lukea -kirjalta. Pitääpä tilata OllinOnnilta tai jos halvemmalla saa niin jostakin muualta.

Tuo sisustamisen iloa -kirja taas olisi kiva silmäillä läpi. Jos kirjasta saisi vaikka ideoita omaankin kotiin. Itse asiassa minulla on parikin leikekirjaa, joihon olen kerännyt kuvia erilaisista sisustusratkaisuista. Kuvia on leikelty mm. sisustuslehdistä ja kopioitu kirjoista. Ompelenkin jonkin verran sisustustuotteita, kuten verhoja, liinoja, tyynynpäällisiä, huonekalujen verhoilua jne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s